Image Alt
Over Haarhuys

Privacy & Rust

Uw privacy staat bij Haarhuys voorop! In de salon wordt u in alle rust en privacy geholpen in een aparte ruimte. Tevens wordt er gewerkt volgens een gedragscode die is opgesteld voor erkende haarwerk-specialisten. Hieronder ziet u bij welke branches Haarhuys aangesloten is.

SEMH

ERKEND HAARWERKSPECIALST

Haarhuys Dordrecht behoort tot de selecte groep van haarwerkspecialisten die is aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen oftewel de SEMH. Dit is voor u een zekerheid dat u te maken heeft met een vakspecialist op het gebied van haarwerken.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen. De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar.

HSBN

HAARWERK SPECIALIST BRANCHE NEDERLAND

Haarhuys Dordrecht is tevens aangesloten bij de Haarwerk Specialist Branche Nederland oftewel de HSBN. HSBN staat voor kwaliteit en is de vereniging voor de echte haarwerkspecialist. Haarwerkers die aangesloten zijn bij de HSBN kunnen zich onderscheiden van andere haarwerkers doordat zij zich blijven ontwikkelen door masterclasses , workshops en trainingen te volgen.

HSBN heeft gecombineerd met de SEMH veel parate kennis tot haar beschikking. HSBN zorgt er voor dat haarwerkspecialisten, zorgverzekeraars en gebruikersorganisaties een aanspreekpunt hebben waar nagenoeg alle relevante expertise aanwezig is.