• Maandag

  13:00 - 17:30

 • Dinsdag

  13:00 - 17:30

 • Woensdag

  9:00 - 12:00

 • Donderdag

  9:00 tot 17:30 - 19:00 tot 21:00

 • Vrijdag

  9:00 tot 17:30 - 19:00 tot 21:00

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

over Haarhuys

Privacy

Uw privacy staat bij Haarhuys voorop! In mijn salon wordt u in alle rust en privacy geholpen in een aparte ruimte binnen de salon. Tevens werk ik volgens een gedragscode die is opgesteld voor erkende haarwerkspecialisten. Hieronder ziet u bij welke branches Haarhuys aangesloten is.
semh
ERKEND HAARWERKSPECIALST

SEMH

Haarhuys Dordrecht behoort tot de selecte groep van haarwerkspecialisten die is aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen oftewel de SEMH. Dit is voor u een zekerheid dat u te maken heeft met een vakspecialist op het gebied van haarwerken.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen. De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar.

hsbn
ERKEND HAARWERKSPECIALIST

HSBN

Haarhuys Dordrecht is tevens aangesloten bij de Haarwerk Specialist Branche organisatie Nederland oftewel de HSBN. HSBN staat voor kwaliteit en is de vereniging voor de echte haarwerkspecialist. Haarwerkers die aangesloten zijn bij de HSBN kunnen zich onderscheiden van andere haarwerkers doordat zij zich blijven ontwikkelen door masterclasses , workshops en trainingen te volgen.

HSBN heeft gecombineerd met de SEMH veel parate kennis tot haar beschikking. HSBN zorgt er voor dat haarwerkspecialisten, zorgverzekeraars en gebruikersorganisaties een aanspreekpunt hebben waar nagenoeg alle relevante expertise aanwezig is.

eckg
Klachten

Geschillencomissie

De ECKG, oftewel het Expertise Centrum Klacht & Gezondheidsrecht, is een onafhankelijke partij en ondersteund zowel de patiënt als de organisatie bij het vinden van een passende oplossing. Dit betekent dat zij onpartijdig zijn en proberen te bemiddelen bij klachten. Op de website van de ECKG leest u meer over de wijze waarop zij klachten behandelen en hoe u contact met hun kunt krijgen. Haar werkwijze ligt vast in de klachtenregeling die u tevens op de website kunt downloaden.