y

Kirsten

Aangenaam

Mijn naam is Kirsten van Beusekom, eigenaresse van Haarhuys Dordrecht. Mijn passie is om mensen blij te maken en iedereen te kunnen helpen. Kwaliteit leveren naar uw wensen en budget. Omdat ik alleen werk in mijn salon kunt u in volledige rust en privacy worden geholpen. Ik kan u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Naast Haarwerkster ben ik ook werkzaam als kapster. Vaak hoor ik dat men het prettig vind dat ik ook kapster ben omdat er hierdoor toch anders naar een kapsel gekeken word.

Ik blijf het bijzonder vinden, dat ik iemand zo gelukkig kan maken met een mooi haarwerk en dat men de salon met een glimlach verlaat. Omdat men vaak ongelukkig is met de reden waarom hij of zij een haarwerk moet of wilt dragen, hoop ik dit gevoel zoveel mogelijk weg te kunnen nemen door u te helpen aan mooi haar zodat u weer stralend door het leven gaat!

Loopbaan

Vanaf jongs af aan ben ik werkzaam geweest als Haarwerkster (Kapster) bij Haarwerkstudio Petra van de Laar, een grote naam in de Haarwerk wereld. Ik heb in die tijd enorm veel van haar mogen leren en dit bedrijf is een goede leerschool voor mij geweest. Ik heb hier jaren met heel veel plezier en passie gewerkt. En ik was bevoorrecht dat ik kon mee groeien met het bedrijf door verschillende filialen te openen en op te starten. 3 jaar geleden zijn de filialen van Petra van de Laar overgenomen door een nog grotere organisatie en ook hier ben ik tot sindskort werkzaam geweest als haarwerkster.

Maar na mijn zwangerschap van mijn 2e zoontje heb ik besloten om al mijn kennis en vaardigheden vanuit een salon aan huis met jullie te delen en zo meer thuis te zijn voor mijn gezin.